7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

Nissan tartozékok

Fedezze fel, hogyan teheti egyedivé Nissanját! Alakítsa át autója stílusát gyári tartozékokkal, például tükörborításokkal és könnyűfém keréktárcsákkal, vagy maximalizálja a hatékonyságot a raktérben alkalmazható okos megoldásokkal.

Tegye egyedivé mindennapi életét márkatermékekkel. Fejezze ki szenvedélyét egy Navara bögrével, Nismo pulcsival vagy GT-R hátizsákkal. Mindent kínálunk: a telefontoktól a pólóig, esernyőtől a sapkáig – boltunkban mindent megtalál. Lehet olyan sportos, mint a GT-R, olyan innovatív, mint a LEAF vagy stílusos, mint a Qashqai – nézzen körül, és lepje meg magát Nissan termékekkel.

További részletek

Nissan biztosítás

A Nissan Finance törekszik arra, hogy Ügyfeleinek komplex pénzügyi szolgáltatást nyújtson biztosítási szolgáltatásokkal kiegészítve. Akár a havi törlesztő részletek megfizetésével teljes körű CASCO és Vételár biztosításban részesülhet. Emellett finanszírozástól függetlenül is választhat CASCO biztosítást, mely gazdag szolgáltatási körével még előnyösebb feltételeket biztosít, hogy Ön gondtalanul élvezhesse Nissan gépkocsiját.

További részletek

Nissan közúti segélyszolgálat

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető leggyorsabban és zökkenőmentesen ismét autójába ülhessen – a nap 24 órájában, a hét minden napján számíthat ránk… díjmentesen! a autója esetleg lerobbanna vagy balesetet szenvedne, a Nissan Közúti Segélyszolgálat munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére. A Nissan autómentői a lehető leggyorsabban kiszállnak Önhöz. A Nissan Közúti Segélyszolgálat szakemberei számos problémát már a helyszínen is el tudnak hárítani, így Ön azonnal folytathatja az útját. Ha ez nem lehetséges, járművét a legközelebbi Nissan márkakereskedéshez vontatjuk be szakszerű javításra – ne aggódjon, természetesen Önről is gondoskodunk!

Ha a jármű aznap már nem szervizelhető és Ön szeretné folytatni az útját, a Nissan Közúti Segélyszolgálat másik közlekedési lehetőséget biztosít. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy megvárja a javítást, maximum 3 napos időtartamra szállást foglalunk Önnek és utasainak.

További részletek

Szervizszerződés

A Nissan szervizszerződés egy időszakos karbantartásra vonatkozik, amely a Nissan által javasolt minden kötelező rutin beavatkozást és ellenőrzést magában foglal. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy autójának megadja azt a szakszerű törődést, amelyet megérdemel.

Műhelyeink fix díjazással dolgoznak, így Ön a kezdetektől tisztában lehet autójának karbantartási költségeivel. A Nissan képzett technikusai által karbantartott jármű magasabb viszonteladási áron találhat új gazdára. A szervizszerződés által magában foglalt munkálatokra a Nissan hivatalos szervizelési ütemezése szerint, eredeti Nissan alkatrészek felhasználásával kerül sor. A járművek javítását a Nissan szakképzett technikusai végzik, így Ön biztos lehet afelől, hogy autója a megérdemelt törődésben részesül.

További részletek

Kiterjesztett garancia

A 3 évre vagy 100 ezer megtett kilométerre szóló alapgarancia hosszabb időre vagy több megtett kilométerre való kiterjesztésével még tovább élvezheti Nissan autója előnyeit.

A Nissan kiterjesztett garanciájának megvásárlásával a gyártói garancia lejárta után sem kell izgulnia, mivel a garancia megvédi az előre nem látható műszaki vagy elektromos meghibásodások költségeitől. A jármű korától és a & megtett kilométerek számától függően egyéb feltételek & is érvényesek. A Nissan Kiterjesztett Garancia a Nissan International Insurance Ltd. által nyújtott biztosítási termék, a biztosítás pontos feltételeiről érdeklődjön a Márkakereskedésünkben.

További részletek

Nissan finanszírozás

A Nissan Finance intelligens, praktikus és innovatív konstrukciókat kínál, hogy Ön is beülhessen álmai Nissanjának volánja mögé.

Ahhoz, hogy – kereteitől függetlenül – megvehesse a kiválasztott járművet, rengeteg különleges pénzügyi konstrukcióval és szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére, amelyek új Nissanja megvásárlásakor és használata közben egyaránt kellő rugalmasságot, biztonságot és nyugalmat biztosítanak.

További részletek

A Nissan ígérete

DÍJMENTES CSEREAUTÓ

Ígérjük, hogy amíg Nissan márkaszervizünk az autóját javítja, munkatársaink a személyes igényeinek megfelelő mobilitási megoldást kínálnak az Ön számára. Foglalja le előre szervizidőpontját, és a javítási munkák befejeztéig díjmentesen csereautót biztosítunk Önnek. Egyes kereskedésekben és szervizpontokon akár elektromos járművet is választhat. Amennyiben Ön nem igényli a csereautót, a Nissan márkaszerviz egyéb közlekedési megoldással is a rendelkezésére áll.

LEGMAGASABB MINŐSÉG A LEGJOBB ÁRON

Ígérjük, hogy a Nissan magasan képzett munkatársai szakértelmének és az eredeti Nissan alkatrészek minőségének köszönhetően a legigényesebb módon gondoskodunk autójáról. A legjobb ár/érték arány biztosítása érdekében vállaljuk, hogy az Ön Nissan márkaszervizének 10 km-es körzetében árgaranciát nyújtunk.

NISSAN ASSISTANCE KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT TELJES ÉLETTARTAMRA

Ígérjük, hogy az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk, hogy Ön gondtalanul folytathassa útját. Bármilyen váratlan esemény is történjék, garantáljuk Önnek a 24 órás Nissan Assistance szolgáltatást – az autó korától függetlenül. A Nissan Assistance közúti segélyszolgálatot Ön nem csak a gyári garancia időtartama alatt, de ezt követően minden egyes, Nissan márkaszervizben elvégzett, időszakos karbantartás után a következő szerviz előírt időpontjáig igénybe veheti.

DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ígérjük, hogy a Nissan márkaszerviz bármilyen szervizelési munkát megelőzően díjmentesen felméri autója műszaki állapotát, így Ön pontosan tudja, milyen munkálatok elvégzésére van szükség, és azok mennyibe fognak kerülni. Nem érik meglepetések. A munkadíjat és az alkatrészek árát tartalmazó számla összege nem haladhatja meg az Ön által előzetesen elfogadott árajánlat összegét, valamint az Ön előzetes hozzájárulása nélkül végzett munkálatok sem kerülnek kiszámlázásra.

You + Nissan

Mi a Nissannál elkötelezetten dolgozunk azért, hogy minden ügyfelünknek a lehető legkönnyebben elérhető és hosszú távra szóló gondoskodást biztosítsuk. Mit ígérünk Önnek? Nem kevesebbet, mint hogy egy Nissan-tulajdonos számára nem csupán az autó vezetése, hanem a szervizelése is képes valódi élményt nyújtani: egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron. A YOU+NISSAN program keretén belül A NISSAN ÍGÉRETE valamint a YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM számos kedvezménnyel és további előnyökkel várja Önt! Ismerje meg a Nissan-tulajdonosok világát!

További részletek

Karbantartás és szerviz

A nyugalmat alapfelszereltségként biztosítjuk, ha járművét nálunk szervizelteti. A Nissan a kereskedői hálózatának és szakképzett szerelőinek a járművek karbantartásához és javításához eredeti Nissan cserealkatrészek használatát ajánlja.

Baleset esetén kereskedőink minden szükséges eszközzel és berendezéssel rendelkeznek a karbantartási és javítási munkálatok elvégzéséhez. A Nissannál a legmodernebb technológiai megoldásokat használjuk, és minden helyzetben az Ön segítségére tudunk sietni. A nagyobb javítások elvégzéséhez – például motor vagy váltó szervizeléséhez – Nissan Gyári Felújított alkatrészeket kínálunk, amelyek egyszerre jelentenek környezet- és pénztárcakímélő megoldást.

További részletek

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK