7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

CSALÁDI KALANDOK A MAXIMUMRA PÖRGETVE

ÚJ NISSAN X-TRAIL

Vadonatúj Nissan X-TRAIL

e-POWER: Egyedülálló elektromos vezetési élmény, töltés nélkül

A Nissan e-POWER egy egyedülálló elektromosított technológia, amely egy üzemanyag-hatékony benzinmotorból áll, melyet egy akkumulátort tölt. Az eredmény egy érzékeny és csendes vezetési élmény, konnektoros töltés vagy újratöltés nélkül. Kapható e-4ORCE összkerékhajtásos változatban is, amely még nagyobb teljesítményt és stabil vezethetőséget biztosít. Mindkét technológia lehetővé teszi az elektromos járműnél tapasztalt vezetési élményt, csak váltó nélkül. A Nissan X-Trail egyedülálló technológiái a hagyományos hibrideknél még többet nyújtanak.

Nincs többé kompromisszum a dizájn és a kalandok megszerzése között

Megjelenését az elegáns LED-es fényszórók és az impozáns első légbeömlők teszik még hangsúlyosabbá. A Nissan X-Trail ugyanolyan modern és fejlett, mint a mögötte álló technológia. Legyen kalandvágyó! Legyen magával ragadó!

5 vagy akár 7 személyes elektromosított autó, elegendő hellyel mindennek és mindenkinek

Felejtse el a vitákat arról, hogy ki hova üljön! A vadonatúj Nissan X-Trailben akár 7-en is kényelmesen elférnek. Használja elektromos eszközeinek kialakított első és hátsó USB-csatlakoztatókat, és alakítsa ki a csomagterét utazásának megfelelően az innovatív, akár 16 tárolási lehetőséget szolgáló csomagtér elválasztóval!

Csúcstechnológia a jobb vezetési élmény érdekében

Képzelje el, hogy egy intelligens segítő van Önnel minden útja során, ami figyelmeztet, segít parkolni, sávban tartja Önt, és még sok minden másban is segít. Tekintse meg az összes elérhető Nissan technológiát!¹

1/3 AKÁR 35"-NYI INFORMÁCIÓS KIJELZŐ

Kövesse az eseményeket a 12,3"-os teljesen digitális műszerfal kijelző és a 12,3"-os NissanConnect központi érintőképernyő segítségével, illetve olvassa le az információkat a 10,8"-os szélvédőre vetített kijelzőről!

2/3 PROPILOT ASSZISZTENS - SEGÍT A SÁVBAN MARADNI

A ProPILOT Asszisztens⁴ rendszer mostantól együttműködve a navigációs rendszerrel lehetővé teszi, hogy a vezetés módját a forgalmi szituációknak megfelelően válassza meg.

3/3 360°-OS PARKOLÓKAMERA

Mostantól parkoljon könnyedén a 360°-os nézetet biztosító parkolókamerával, mely figyelmeztetést küld, ha mozgó tárgyat érzékel a közelben, és osztott képernyős nézeteinek köszönhetően kitűnően mutatja meg közelről az első, a hátsó, valamint a járdaszegély felőli oldalt is.

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz!

Az új X-Trail nagyobb, 12,3''-os, HD felbontású központi érintőképernyője és a NissanConnect Services alkalmazás⁵ segítségével csatlakozhat kedvenc lejátszási listájához és alkalmazásaihoz, útvonaltervet kérhet és még sok minden mást.

1/4 NAVIGÁCIÓS ADATOK

Az új, 12.3’’-os HD felbontású központi érintőképernyő felületén fut a NissanConnect navigációs rendszer, mellyel könnyedén navigálhat a részletes térképeknek és élő forgalmi információknak köszönhetően.⁵

2/4 CSATLAKOZZON AUTÓJÁHOZ OTTHONRÓL

A Google vagy az Amazon (Alexa) Assistant hangvezérlő eszközöknek, illetve az okostelefonos alkalmazásnak⁶ köszönhetően távolról is kapcsolatba léphet X-Trailjével. A funkciók közé tartozik a kívánt úti cél elérése és még sok minden más⁷.

3/4 VIRTUÁLIS SZEMÉLYI ASSZISZTENS AUTÓJÁBAN

A Nissan Voice Control és a beépített Alexa szolgáltatás ⁶ ⁷ ⁹ segítségével hangutasításokkal kérhet autójától. Egyszerűen mondja ki, hogy "hello Nissan", és mondja el mit szeretne elérni⁵.

4/4 LOPOTT JÁRMŰ NYOMON KÖVETÉSE

Lopás esetén kövesse nyomon autóját. A nyomkövető rendszerrel és a kifinomult GPS-technológiával ez a funkció segít meghatározni járműve helyzetét, ha járművét ellopják⁵.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK