7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

A NISSAN KOMPAKT FURGONJA

NISSAN TOWNSTAR COMBI

Már 11 099 000 Ft-tól!

Árlista

Brossúra

Termék oldal

A Nissan kompakt furgonja

Vadonatúj Nissan Townstar Combi

DIZÁJN, KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Életstílusához alkalmazkodik

Iskolába rohanástól a sítúráig. A vadonatúj Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

TECHNOLÓGIA

Szokjon hozzá az innováció új szintjéhez!

A vadonatúj Nissan Townstar új mércét állít fel a furgonok osztályában - olyan biztonsági rendszerekkel, csatlakoztathatósággal és segédfunkciókkal, amelyek általában csak a személyautókban találhatók meg. Fedezze fel a könnyebb, biztonságosabb és élvezetesebb utazásokat!

MOTOROK ÉS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Az előregondolkodás hajtja

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal! A vadonatúj Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik. ⁷

TARTOZÉKOK

Állítsa össze, ahogyan a legjobban illik Önhöz!

A kerékpártartóktól és tetőboxoktól kezdve a válaszfalvédőkön át a rakodóhálókig - hozza létre tökéletes útitársát a tartozékokkal, amelyekkel megvédheti és személyre szabhatja új Nissan Townstarját, és igazán a sajátjává teheti. ⁸

HASZONGÉPJÁRMŰVEK ÉS KISTEHERAUTÓK

Nissan haszongépjárművek mindenkinek

Hatékony motorjaiknak, robusztus kialakításuknak és intelligens vezetéstámogató technológiájuknak köszönhetően biztosan meg fogja találni a megfelelő Nissan modellt, bármilyen igényei is legyenek vállalkozásának.

 

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK