7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

NEM HASONLÍT MÁSOKHOZ. MOST SEM.

ÚJ NISSAN QASHQAI

Crossover. Magasabb szinten.

Evolúció a maximumon

A Qashqai, amely mindig élen járt a design terén, az SUV-k új vízióját képviseli: erőteljes arányok, briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák és a kiváló aerodinamika tökéletesíti a crossover dizájnt.

 

Praktikum és minőség mesterfokon

A kényelemről a részben nappabőr¹ vagy a masszázs-funkcióval ellátott vezető- és utasülés gondoskodik egy olyan utastérben, mely tágasabb mint valaha. A testre szabható digitális kijelző és a fejlett kommunikációs megoldások segítségével pedig kapcsolatban maradhat a világgal utazás közben is.

A technológia kéznél van

A Nissan Intelligent Mobility³ magabiztosabbá teszi és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá.

Okos erő egy változó világhoz

Ismerje meg a vezetés sosem látott élményét két új hajtáslánccal! A Qashqai új mild-hibrid hajtáslánca növeli a hatékonyságot. A Qashqai a jövőbeli e-POWER hajtáslánccal⁶ pedig az elektromos gépkocsik technológiáját kombinálja a benzinmotor kényelmével és megszokottságával, hogy egy elektromos autó azonnali gyorsulását, egyedülállóan finom és halk autózást nyújthasson.

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

Egy mozdulattal elérhető lehet – vagy egy szóval: a fejlett okostelefonos csatlakozásnak és a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően már a legkisebb erőfeszítés nélkül is.

 

ÚJ NISSAN QASHQAI FELSZERELTSÉGEK

A vadonatúj Nissan Qashqai a hibrid SUV új változata, új technológiával, új méretekkel és új formákkal. Vegye szemügyre közelebbről az új Nissan Qashqai technológiáját és keresse meg az Önhöz passzoló felszereltséget!

 

Hangsúlyozza stílusát!

Legyen stílusos, legyen aktív! Friss formatervével és a praktikus tartozékok tárházával a Qashqai tökéletesen felkészült a stílusos városi életre és a hosszú családi kirándulásokra egyaránt.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK