7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

A LEGNAGYOBB NISSAN FURGON

NISSAN INTERSTAR

A LEGNAGYOBB NISSAN FURGON

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Válassza ki a méretet

Minden vállalkozásnak megvannak a maga sajátos követelményei. Ennek érdekében az Interstar a tengelytáv, a hasznos teherbírás és a karosszériaméret alapján széles választékában kapható, hogy tökéletesen passzoljon az Ön igényeihez.

Méretek

Minden belefér. Az új Nissan Interstar rakodási hossza 2,6m és 3,7m között van, attól függően, hogy milyen alvázat választ.

Hasznos teherbírás

Nagy teherbírású. Az új Nissan Interstar furgon akár 1587 kg-ot is képes elszállítani.

Rakodási terjedelem

Az új Nissan Interstar 8m³ és 15m³ között akár 5 Europalletnyi rakomány szállítására is alkalmas.

SOKOLDALÚ ÉS PRAKTIKUS

Iroda az utakon

A nagyméretű és sokoldalú rakodótér mellett az új Nissan Interstar tágas és praktikus utasteret is kínál, amely útközben irodaként is funkcionál. Így bárhol is jár, mindig kellő figyelmet szentelhet vállalkozása minden részletére.

MOTOROK

Az Ön energikus társa

Még erősebb és hatékonyabb. Az új Nissan Interstar 135 LE és 150 LE közötti teljesítményű dCi motorok közül választhat, amelyekkel bármilyen vezetési helyzetben magabiztos lehet. Minden motor megfelel a legújabb károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EURO6D-Full).

TECHNOLÓGIA

Az Ön segítő szempárja

Közúton vagy a helyszínen a jó láthatóság elengedhetetlen. Az új Nissan Interstar még egy lépéssel tovább megy, olyan asszisztencia- és biztonsági technológiákkal, amelyek megmutatják, mi van körülötted, figyelmeztetnek a veszélyekre, és még abban is segítenek, hogy elkerüld őket.

TOLATÓKAMERA ÉS KÉPERNYŐ

Vessen véget a találgatásnak, hogy mi van a háta mögött! A tolatókamera tiszta képet ad arról, hogy mi van mögötte, és kényelmesen megjeleníti azt a visszapillantó tükörben.

HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER

Az utasoldali napellenzőn lévő széles látószögű tükör több mint kétszeresére növeli a jármű túlsó oldalára nyíló látószöget. Ez biztonságosabbá teszi a tolatást - és csökkenti a holtterek méretét.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Vezessen biztonságosan. Ha fennáll a veszélye annak, hogy járműve akaratlanul elhagyja a haladási sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt.

ELEKTRONIKUS STABILITÁS

Élvezze a biztonságosabb, magabiztosabb kezelhetőséget. Az Elektronikus stabilitási program automatikusan stabilizálja járművét fékezéskor, gyorsításkor és kanyarodáskor.

KIEGÉSZÍTŐK

Ne hagyja ki az utolsó simításokat sem

A műbőr üléshuzatoktól, védőszőnyegektől és sárvédőkön át az olyan hasznos kiegészítőkig, mint a létra, a vonóhorog vagy a tetőcsomagtartó és a fellépő, a Nissan gyári tartozékok biztonságosabbá és könnyebbé teszik az életet.

TETŐCSOMAGTARTÓ

Tegyen fel hosszabb csomagokat a tetőre, vagy egyszerűen növelje tovább autója teherbíró képességét.

LEVEHETŐ VONÓHOROG

Élvezze a letisztult megjelenést új Nissanjában, a levehető vonóhorognak köszönhetően, amikor nincs rá szükség.

Üléshuzat

Mostantól nyugodtan ugrálhat ki a furgonból ki és be, a strapabíró üléshuzatok megóvják az üléseket a foltoktól és a sérülésektől.

Sárvédők

Óvja tiszta Nissanja külsejét sárvédőkkel, amelyek csökkentik a víz és a sár felfröccsenését a helyszínen vagy az utakon.

TEGYE MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST!

Töltse le az árlistát!

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK