7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

VÁROSI AUTÓ TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

NISSAN MICRA

KIFEJEZŐ. ENERGIKUS. FÜRGE.

A Vadonatúj Nissan Micra feszegeti a kisautók szegmensének határait a formaterv, a kényelem és a teljesítmény terén egyaránt. A Nissan Micra ötödik generációja a prémiumkategóriás, kifejező külső és belső formavilág, az intelligens funkciók és az élvezetes menettulajdonságok teljesen egyedi ötvözetét kínálja – lélegzetelállító élményt nyújt. A sportos vonalaktól és arányoktól a kivételes részletekig – a Vadonatúj Nissan Micra formaterve teljes egészében egyedi és kifejező. Lépjen túl a sablonos megoldásokon. 100-nál is több személyre szabási konfigurációból választhat, így igazán egyszerű valóban egyénivé tennie a Vadonatúj Nissan Micráját. Önnek készül, ezért a Vadonatúj Nissan Micra gondosan kidolgozott és csúcsminőségű beltere a tér és a kényelem harmonikus ötvözete. A Vadonatúj Nissan Micrában utazni felvillanyozó élmény. A számtalan beépített intuitív technológia mellett megtalálható benne a méltán elismert BOSE PERSONAL hangrendszer is. Ez a rendszer világpremierje – és csak a Vadonatúj Nissan Micrában érhető el.

 

INTELLIGENSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS SZÓRAKOZTATÓBB VEZETÉS

Tartsa kezében az irányítást a Nissan intelligens vezetési rendszereivel. Ezeknek köszönhetően közelebb fogja érezni magához a Nissan Micráját, és magabiztosan pihentetően vezethet.

GÖRDÜLÉKENY CSATLAKOZÁS

Az új NissanConnecttel, a TomTom® Door to Door Navigation alkalmazással, az Apple CarPlay®-jel**, az Android Auto®-val* és a következő generációs hangzással a világ egy karnyújtásnyira van.

ALAKÍTSA MAGÁHOZ

A NISSAN MICRA SZEMÉLYRE SZABÁSA ÉS BŐVÍTÉSE TARTOZÉKOKKAL

Kezdje személyre szabott keréktárcsákkal, tükörborításokkal, színes díszítőelemekkel, és folytassa a beltércsomagok széles választékával. Adjon hozzá az életstílusának megfelelő tartozékokat, és tegye egyedivé a Nissan Micráját.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK