7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

IGAZI Z ÉLMÉNY – MÉG SZABADABBAN

370Z ROADSTER

IGAZI Z ÉLMÉNY – MÉG SZABADABBAN

370Z ROADSTER

                           
ÉLETÖRÖM, MINDENNAP

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK

A Nissan 370Z Roadster lélegzetelállító, lehajtható tetős ikertestvére a legendás „Z-autónak”. Ugyanúgy, mint kupé testvére, ez is egy villámgyors 328 lóerős V6-os szívómotorral és egy sereg műszaki fejlesztéssel dicsekedhet – nem beszélve az azonnal szabadlevegős vezetéshez szükséges, gyors működtetésű puhatetőről. HOZZA BE A KÜLVILÁGOT

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A Nissan 370Z Roadster révén tovább élvezhető a lehúzott tetővel történő vezetés – akár az év vagy a nap vége felé közeledve is. Ha hűvös a levegő, csak kapcsolja be az opcionális fűtést az üléseken – amelyek – a melegebb napokon – hűthetők is. És nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy a dupla szigetelésű tető azt jelenti, olyan kétüléses sportkocsiról van szó, amelyet egész évben élvezhet, függetlenül attól, milyen is az idő.
                             
A VEZETŐ ÉS A JÁRMŰ ÖSSZEKAPCSOLÁSA

A KIVÁLÓ SPORTKOCSI TITKA

A vezető és a jármű közötti kommunikáció az, amitől kiváló lesz egy sportkocsi, a Nissan 370Z Roadster pedig pontosan ezért tesz minden vele megtett utat emlékezetessé.

EGY LEGENDA LÉNYEGE Azóta, amióta csak létezik egy Nissan „Z”, a szívhez szóló hat henger mindig is része volt a receptnek. Ebben az esetben már a VQ V6-os motor negyedik generációjáról beszélhetünk. Ez pedig egy 3,7 literes „izomzatot” jelent, amely a változó szelepműködés-időzítésű és -emelésű (VVEL) technológia segítségével finoman tökéletesített, okos rendszer, amely a szelepnyitást és -vezérlést állítja be a gyorsabb reagálás és a szélesebb nyomatékgörbe biztosításához.  

3,7 LITERES V6-OS MOTOR

Nissan 370Z Roadster szívómotorja alacsony fordulatszámon is verhetetlen teljesítményt kínál az áráért a nyers teljesítmény és a nonstop életöröm szerelmeseinek, egészen a 7500 fordulat/perces piros vonalig.

KÖNNYŰ FELFÜGGESZTÉS

Az erős, mindazonáltal könnyű alumíniumból készült felfüggesztés alkotóelemeinek használatával csökken a rugózatlan súly, egyszersmind jobban reagáló is lesz a Nissan 370Z Roadster kezelhetősége.  

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK