7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

QASHQAI

AZ INTELLIGENS SUV

ÚJ NISSAN QASHQAI

Az intelligencia vonzó – és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kifinomult módon átdolgozott városi crossover. Az új Nissan Qashqai lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával párosul, így Ön a lehető legjobb formában élvezheti az üdítő városi vezetést.

KÜLSŐ ÉS BELSŐ FORMAVILÁG

INTELLIGENS ÉS ÁRAMVONALAS

A fantasztikus, megújult stílusával – a robusztus hűtőrácstól és motorháztető-kialakítástól a luxusminőségű új ülésekig – a világ első számú SUV-ja a legjobb formáját mutatja.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE

A Nissan Intelligens vezetési rendszerei megváltoztatják a módot, ahogy interakcióba lép a Nissan Qashqaiával, és ezzel kellemesebb és magabiztosabb vezetési élményt kínálnak. 

FEJLETT TECHNOLÓGIA

MEGÉRINTI AZ ÉRZÉKEIT

Minden utazást egyedivé tehet a Nissan intelligens kapcsolatkezelésével és a BOSE Premium hangrendszer által kínált kiterjedt zenei élménnyel.

A Nissan Finance finanszírozási ajánlat a 2019.03.20 után megkötött fogyasztói szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek:kamat típusa: rögzített, devizanem: forint, minimum önerő: 20%,futamidő: 24 - 60hó, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A kiemelt ajánlatra vonatkozó további feltételek: a 66 969 Ft havidíj az 900 000 Ft kedvezménnyel csökkentett 8 265 000 Ft bruttó vételár, 3 682 500,- Ft kezdőbefizetés, 60 hónapos futamidő esetén érvényes. A finanszírozás teljes összege: 3 682 500,-Ft, a kamat mértéke: 3,4% és összege: 335 319,-Ft, a fizetendő teljes összeg: 4 017 193 Ft, THM érték: 3,5%. Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 60hónap, kamat mértéke: 3,4%, kamat típusa: rögzített, THM: 3,5%, kamat összege: 273 173,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 273 173 Ft, havidíj: 54 553,-Ft.  A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.  A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.
Valamennyi ár Ft-ban értendő, és tartalmazza a mindenkori ÁFÁ-t, valamint a regisztrációs adót. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A Nissan Sales CEE Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél.