7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

A STÍLUSOS COUPÉ CROSSOVER, ÚJ HYBRID MEGHAJTÁSSAL

JUKE HYBRID

Egy izgalmas, elektromos élmény

A következő generációs technológia már úton van. Ismerje meg a Nissan Juke Hibridet - mely erős, hatékony és vezetése örömteli.

Sportos és stílusos egyszerre

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formai hangsúlyok, 19”-os könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. A Nissan Juke szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, amelynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében.

Vezessen nagyobb magabiztossággal!

A Nissan Intelligens Mobility² teljesen új módját kínálja az autózásnak. A Nissan Juke-ban magabiztosabban vezethet, és jobban kapcsolódhat az Önt körülvevő világhoz.

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

Maradjon kapcsolatban a NissanConnect navigáció és a többi NissanConnect Services segítségével - bárhol is legyen épp.

>

Növelje a pulzusszámát!

Helyezkedjen el a sport ülésben, ragadja meg a D-alakú kormányt és álljon készen a vezetés izgalmára. A dinamikus turbófeltöltős motor biztosítja a teljesítményt a villámgyors DCT automata sebességváltón keresztül. A precíz, fürge felfüggesztés teljes mértékben kihasználja az erős, merev alváz előnyeit. Magabiztos és egyben üdítő vezetés.

Igényeihez szabható

A mostani Juke nagyobb, mint elődje: az utastér és a csomagtartó is tágasabb, így tökéletesen tud alkalmazkodni életstílusához.

Hozzon ki többet autójából!

Bár a Nissan Juke az egyik legegyedibb autó az utakon, még mindig van lehetősége arra, hogy valami igazán különlegeset alkosson. Kombinálja az Ön által kiválasztott tartozékokat⁸, hogy olyan autót kapjon, amely tökéletesen illik Önhöz és igényeihez.Lépjen velünk kapcsolatba, és mi gondoskodunk róla, hogy elsőként értesüljön a Juke Hibridről - az izgalmas elektromos élményről!

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK