7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

TECHNOLÓGIA KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

JUKE

NINCSENEK KOMPROMISSZUMOK A 2018-AS NISSAN JUKE-AL

MERÉSZEBB ÉS ÉLMÉNYDÚSABB

A lenyűgöző 360⁰-os hangélménynek, az intelligens technológiáknak, valamint a brilliáns testreszabási lehetőségeknek köszönhetően az autó 100%-ban fel van szerelve, hogy minden utazásból kihozza a maximumot.

INTELLIGENS PARKOLÁS

360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

Az Intelligens Parkolókamerával a parkolás egyszerűbb, mint valaha! Ez a rendszer egy 360 fokos felülnézeti képen jeleníti meg az Ön környezetét, és segít, hogy könnyedén leparkolhassa ezt a kompakt SUV-ot.

HELY MINDENKI SZÁMÁRA

SZÁLLJON BE, ÉS NYÚJTÓZZON KI!

Az akár 5 utasnak és csomagjaiknak is elegendő hely meglepő tágasságot kínál ebben a SUV-ban. Lehajtott ülésekkel több mint háromszorosára növelheti a 2018-as Nissan Juke-ban rendelkezésre álló rakodóteret, ráadásul az igényeihez is igazíthatja.

SZEMÉLYRESZABHATÓSÁGI LEHETŐSÉGEK

ALAKÍTSA SAJÁT IGÉNYEIRE AUTÓJÁT!

Tegye egyedivé és színesebbé Nissan Juke-ját, és határozza meg autója megjelenését a saját stílusát tükröző kiegészítőkkel. A 2018-as Nissan Juke jellegzetes formaterve azonnal felismerhető, különösen akkor, ha személyre szabja.

 

 

A KÉNYELEM NEM LUXUS TÖBBÉ

DIKTÁLJA AZ ÜTEMET!

A sportosan párnázott ülésekkel és a motorbiciklik által inspirált műszerekkel a 2018-as Nissan Juke kompakt SUV belterét a tartós kényelemhez tervezték. Adjon hozzá egy kis színt a Nissan Design Studióból, és engedje szabadon szárnyalni a kreativitását.

BEÉPÍTETT BOSE® PERSONAL® HANGRENDSZER

MERÜLJÖN EL A FANTASZTIKUS HANGÉLMÉNYBEN!

A vadonatúj BOSE® PERSONAL® hangrendszerrel felszerelt Nissan Juke fantasztikus élményt kínál a zene megszállottjainak. A kifejezetten Nissan Juke-hoz tervezett 6 hangszóróval, amelyekből 2 UltraNearfield™ hangszóró a vezető fejtámlájába van építve, páratlanul magával ragadó audio élményt kínál, teljesen testreszabható vezérlőket tartalmaz, így Ön a saját igényeihez állíthatja a hangzást.

 

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK