7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

AZ ELEKTROMOS CROSSOVER

NISSAN ARIYA

Nissan ARIYA: az elektromos crossover

Ismerje meg a Nissan új elektromos crossoverét. Az erőt, mely életre kel. Új valóságot teremtünk, ahol a képesség, pontosság és stílus egyesül.

Felvillanyozó utazás

Az e-4ORCE technológiával, dupla motorral és forradalmi összkerékhajtással az ARIYA tiszta élvezetet kínál. Induljon azonnal nagy nyomatékkal mind a négy keréken. Hódítsa meg a terepet, kitűnő tapadással, minden időben. Kanyarodjon precízen irányítva. És élvezze minden percét, nyugodtan vezetve.

 

Egy töltéssel mások előtt

Menjen messzire! Akár 500 km hatótávval semmi sem állíthatja meg. Válassza életstílusának megfelelően a 63 kWh-ás és a 87 kWh-ás akkumlátorok közül két- vagy összkerékmeghajtással és semmi nem állhat az útjába. Sietnie kell? A gyorstöltés akár 300 km-ig tölti akkumlátorát 30 perc alatt.

Stressz-szint a mimimumon.

Élvezze a vezetés könnyedségét! A vezetéstámogató technológia egészen más szintű kontrollt ad a kezébe. Hosszú vezetés autópályán? Van segítséged. Szűk helyek? Adja át az irányítást az ARIYA-nak.

Futurisztikus dizájn a horizonton

Az ARIYA lenyűgöző példája a Nissan új víziójának. Letisztult vonalvezetés zavaró részletek nélkül. Vékony LED lámpasor, hogy éjjel mindent tökéletesen láss. Mutassunk egy izgalmas részletet? A világító Nissan embléma ilyen. Mutatja az utat.

Maradjon kapcsolatban a világgal vezetés közben is

Lépjen kapcsolatba az ARIYA-val új módokon. Kapcsolódjon zökkenőmentesen a világához, és hozza ki a legtöbbet minden élményéből!

Ismerkedjen meg az ARIYA jövőbe mutató technológiájával

Tegyen egy virtuális próbautat és tapasztalja meg, hogyan lendíti mozgásba az innovatív gondolkodás! Mindennapi stresszmentes ingázás vagy hosszabb utak? Az intelligens technológia stresszmentessé teszi a vezetést, a Nissan ARIYA kitárja Ön előtt a világot. Szálljon be és merüljön el benne!

Válassza az Önhöz legjobban passzoló ARIYA-t!

Találjon rá az önhöz legjobban passzoló verzióra. Válasszon kétféle akkumlátorból és háromféle hajtáslánbcból -legyen az akár e-4ORCE összkerékhajtás- és szabja saját stílusára a vezetési élményt.

Felkészülés a bevezetésre

Az indulás 2022 nyarára várható. Tartson lépést a legújabb hírekkel és eseményekkel, ahogy az izgalom fokozódik és mielőtt az előrendelés megkezdődik.

FELIRATKOZOM

EGY FÉNYESEBB JÖVŐ A VÁLLALKOZÁSAINAK

Ez az az ösztönzés, amire vállalatának szüksége van. Az ARIYA készen áll rá, hogy minden eddiginél nagyobb teljesítményt, hatótávolságot és magasabb felszereltséget biztosítson a nulla károsanyag-kibocsátású cégautójának.

Alakítsa az ARIYA-t életstílusához

Hozza ki a legtöbbet az életből a Nissan ARIYA-val. Dobja fel minden napját az ARIYA-ra szabott, átgondoltan kidolgozott kiegészítőkkel. Védje az ARIYA-t, fokozza sokoldalúságát, és szabja tökéletesen stílusára, hogy tökéletesen illeszkedjen Önhöz.

Extra gondoskodásért és nyugalomért válassza szervizcsomagjaink egyikét.

Különböző futamidők állnak rendelkezésére. Hogy még nyugodtabb lehessen, válassza az Ön vezetési szokásaihoz legjobban illeszkedő kiterjesztett garancia szerződést. A gépkocsi és az akkumulátor ellenőrzésétől kezdve az éves karbantartáson át a kopó-fogyó alkatrészek cseréjéig, bízza szakembereinkre, hogy gondoskodjanak ARIYA-járól.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK