7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

A PIACVEZETŐ 100% ELEKTROMOS AUTÓ

ÚJ LEAF

MAGYARORSZÁG ÉS EURÓPA PIACVEZETŐ TISZTÁN ELEKTROMOS AUTÓJA*

* Forrás: AAA, a Nissan LEAF összesített forgalomba helyezése 2018-ban az EU-ban, Norvégiában, Svájcban és Izlandon. Új autó forgalombahelyezési adatok alapján 2013 óta minden évben.

SIMPLY AMAZING – MINDENNAP

Élvezze az azonnali gyorsítás izgalmát, és eljuthat bárhová anélkül, hogy meg kellene állnia benzinért. Tapasztalja meg a vezetés intelligensebb, biztonságosabb és egyszerűbb módját, ami több magabiztosságot kölcsönöz Önnek, és lelkesedéssel tölti el. Váltson az új Nissan LEAF-re, az utakon közlekedő legfejlettebb elektromos autóra.

 

E-PEDAL

ÉREZZE A TISZTA TELJESÍTMÉNY IZGALMÁT

Gyorsítás, fékezés és teljes megállás egyetlen pedállal. Igen! Az egyszerűen használható e-pedal nem csak az új Nissan LEAF életében meghatározó. Az Önében is. Egyszerű, szórakoztató és még teljesebb vezérlést biztosít.

PROPILOT

A SEGÍTSÉG, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

Aktiválja a Nissan ProPILOT rendszert, és az a sávon belül tartja az autót, gondoskodik a vakfoltokról, gyorsít, lassít, akár megállítja az autót a dugókban és egysávos utakon is.

PROPILOT PARK

TÖBBET LÁTHAT MAGA KÖRÜL

Felejtse el a parkolást, és hagyja, hogy a ProPILOT Park elvégezze Ön helyett az egészet. Nem kell használnia a kezét vagy a lábát, csak dőljön hátra, és élvezze a látványt. A parkolást csak néznie kell az új Nissan LEAF-ben.

 

VEZETÉS, AHOL MINDEN ELŐBBRE VISZ

KÉSZÍTSE FEL ÉRZÉKEIT ÚJ ÉLMÉNYEKRE

A Nissan Intelligent Mobility átalakítja a kapcsolatát az autójával. Képzeljen el egy olyan autót, amelynek csak egyetlen pedálja van a gyorsításhoz, a lassításhoz és a megálláshoz, tökéletesen parkol saját magától, és segít Önt megvédeni az Ön körül felbukkanó kockázatoktól. A Nissan Intelligent Mobility funkciók széles skálájával az új Nissan LEAF a normál vezetést szenzációs utazássá formálja.

MERÉSZEN ÚJ KÜLSŐ

FANTASZTIKUS FORMATERV

Megakadnak rajta a tekintetek a plüssel borított beltér kék díszítőelemeitől a lebegő tetőig, áramvonalas első részig és áttetsző kék V-motion hűtőmaszkig. Fedezze fel az új Nissan LEAF dinamikus új formavilágát.

AZ ÚJ NISSAN LEAF ÖT CSILLAGOS BIZTONSÁGI ÉRTÉKELÉST KAPOTT

TELJESÍTMÉNY, AHOL A LEGJOBBAN SZÁMÍT

Az új Nissan LEAF a legmagasabb, öt csillagos értékelést kapta az Európai Új Autó Értékelő Programtól (Euro NCAP).  Ez az eredmény az új Nissan LEAF új biztonsági funkcióinak köszönhető. Ezek közé tartozik a vezetéstámogató rendszer, amely olyan technológiákat használ, mint a kamera és a radar, hogy olyan előnyöket biztosítson, mint a gyalogosfelismerés. Ezek a technológiák a Nissan elismert ProPILOT rendszerének alapját képezik a biztonságosabb és magabiztosabb vezetés érdekében.  

AZ ELEKTROMOS AUTÓRA VÁLTÁS ELŐNYE

MEGTAKARÍTÁSOK ÉS ELŐNYÖK

Ha 100%-ban elektromos autóra vált, akkor búcsút mondhat a benzinnek, és üdvözölheti az adókedvezményeket, az ösztönzőket és alacsony karbantartást, illetve az új Nissan LEAF áráért egy valóban tágas családi autót is kap.

AZ ÚJ NISSAN LEAF HATÓTÁVBŐVÍTŐ KÉSZLETE

BÁRHOVÁ LENYŰGÖZŐ MÓDON JUTHAT EL

A feltöltés még soha nem volt ennyire gyors és egyszerű az új Nissan LEAF-fel, és az új nagy kapacitású akkumulátorcsomagjának köszönhetően egyetlen töltéssel még messzebbre juthat, mint valaha.

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ NYILVÁNOS TÖLTŐINFRASTRUKTÚRA

Még soha nem volt gyorsabb és egyszerűbb az új Nissan LEAF-jének feltöltése útközben. Már most is van több ezer CHAdeMO-gyorstöltőpont, 2-es szintű töltőállomás, és mindennap egyre többet építenek.
 

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK