7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

NISSAN GT-R. A LEGENDA.

NISSAN GT-R

A VÉRÉBEN VAN

A GT-R ÉVEK ÓTA ÚJRAÍRJA A SZABÁLYOKAT. ÉS TUDJA MIT? EZ MOST ISMÉT MEG FOG TÖRTÉNNI.

FEDEZZE FEL A NISSAN GT-R MODELLT

Ebben a szuperautóban minden az állandó fejlesztésről szól: magasra teszi a lécet a teljesítmény, az irányítás és a kifinomultság terén. Bemutatkozik a csúcsteljesítményű szupersportautó következő generációja, amely lélegzetelállító élményt nyújt bárkinek, bárhol, bármikor.

VERSENYTELJESÍTMÉNY

MÉG TÖKÉLETESEBB VEZETÉSI ÉLMÉNY

FÓKUSZBAN A VEZÉRLÉS

NISSAN GT-R NISMO

TÚL A VÉGLETEKEN

A GT-R elképesztő teljesítményét a GT-R Nismo ismét tovább fokozza, és tudatja a világgal, hogy ő a korszakának domináns szupersportautója.

NISSAN GT-R NISMO

A Nissan 3,8 literes, V6-os, 24 szelepes, iker-turbófeltöltős motorja – amelyek mindegyikét saját takumi szerelő készíti kézzel – alkotja továbbra is a Nissan GT-R hajtásláncának szívét. A kifinomult Nissan GT-R Nismo a versenypályán fogant technológiákat és szakértelmet sűríti magába. Az új Nissan GT-R Nismo élesebb teljesítménygörbét kapott. Exkluzív turbófeltöltő-kialakítással büszkélkedhet – közvetlenül a GT-R GT3 versenyautóból átvéve – módosított formájú turbinával és kevesebb lapáttal. Ez optimalizálja az áramlási sebességet és 20%-kal javítja a gázadásra adott reakciót, mindezt egyetlen lóerő veszteség nélkül.

EGY EMBER, EGY MOTOR.

A világon csak öt szakember számára engedélyezett, hogy összeszerelje kézzel a GT-R motorját, ami egy kis plaketten büszkén viseli készítője nevét.  

SZAKÉRTŐ SOFŐRÖK

Összehoztuk az AS Class besorolású sofőröket – a Nissan legjobb fejlesztősofőrjeit –, hogy olyan autót alkossunk, amely minden versenypályán remekel, bármilyen időjárás esetén, és bármilyen szintű sofőr kezében.

FEJLESZTÉS

A sofőrök a Nissan GT-R fejlesztésének egy-egy egyedi szempontjához vannak hozzárendelve, beleértve egy német autópálya-szakértőt, egy mindennapi használatért felelős szakértőt és a legendás Nürburgring tapasztalt „Ringmeistereit”.

A FEJLŐDÉS SOHA NEM ÁLL MEG

A GT-R VÉRVONAL

1964-ben egy szerény Nissan 2000GT 4 ajtós szedán átvette a vezetést egy Porsche 904-től a Japán Nagydíjon, ami elindította a GT-R legendáját. Azóta minden új modell gyorsabb, nagyobb teljesítményű és inspirálóbb.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK