7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

NAVARA

A 4X4-ES PICK-UPOK ÚJ GENERÁCIÓJA

Az új Navara Extra kabinos vagy Dupla kabinos változatban is rendelhető. Jellemzői:

– Erőteljes és hatékony motor
– Masszív, teljes egészében zártszelvényből készült létraváz
– Crossoverekre jellemző kényelem
– Legújabb Nissan formaterv és technológia

Csak Önön múlik, hogy mire használja az új Navarát. Ez az autó egyszerre tökéletes partner a kikapcsolódáshoz és sokoldalú munkaeszköz a hétköznapokban.

Az új Navara 5 év / 160 000 km gyártói garanciával kapható.

Több mint 80 év tapasztalat

Az első Nissan pick-upot 1935-ben készítettük, az új Navara már a 12. generáció a sorban. A Nissan pick-upok folyamatos fejlődésen mentek keresztül, és magasra tették a lécet a pick-up szegmensben. Az első extrakabinos pick-upot a Nissan gyártotta 1977-ben. Az újdonságnak számító C-csatornás rögzítőrendszert 2005-ben vezettük be. 2015-ben a többlengőkaros hátsó felfüggesztéssel emelkedünk ki az egytonnás pick-upok szegmenséből. Mára 180 országban 14 millió pickup-tulajdonos jár Navarával. Ahol kaland van a láthatáron, ott a Nissan az élen jár.

Erőteljes és hatékony motor

Korszerű, 2.3 literes dízelmotor, 160 lóerős egyturbós vagy 190 lóerős kétturbós változatban. Kategóriavezető üzemanyag-takarékosság, üzemanyag-fogyasztás: 6,3 l/100 km, CO₂-kibocsátás 167 g/km.**

A legnehezebb feladatokhoz !

3,5 tonnás, kategóriaelső vontatási kapacitás a következő jellemzőkkel:
1 tonnás terhelhetőségével és 3,5 tonnás vontatási kapacitásával az új Nissan Navara mindent tud, amire a munka elvégzéséhez szüksége lehet
C-csatornás rögzítő rendszerének segítségével bármilyen alakú és méretű rakományt rögzíthet a plató három oldalához

IGÁSLÓ ÚRIEMBER KÖNTÖSBEN

kényelem ikon
SUV
KIFINOMULTSÁG ÉS KÉNYELEM
vontatás ikon
VONTATÁS
3500 KG
terhelhetőség ikon
TERHELHETŐSÉG
1100 KG
garancia ikon
GARANCIA
5 ÉV / 160 000 KM

KALANDRA KÉSZ 4WD PICKUP

Másszon hegyeket és szeljen át sivatagokat a Nissan Navara 4WD rendszerével.

PICKUP, MUNKAESZKÖZ KÉPESSÉGEKKEL

A Nissan Navara elbánik a legnehezebb munkákkal is a kategóriájában első 3500 kg-os vontatási teljesítménnyel.
 
A képek illusztrációk. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. Az ajánlat 2019.03.01-től 2019.03.31-ig érvényes. A kedvezmény maximuma a Nissan Navara N-Guard 2.3 dCi 190 lóerős, manuális váltóval szerelt verzióra érvényes. A kedvezmény mértéke modellverziónként változhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. Az ajánlattal kapcsolatos további információkért érdeklődjön márkakereskedéseinkben vagy a www.nissan.hu weboldalon. Kombinált üzemanyag fogyasztás 6.3-6.9 l/ 100 km, kombinált CO2 kibocsátás: 167-183 g/km. A finanszírozási ajánlat kizárólag nem természetes személyek által 2019.01.01 után Növekedési Hitelprogram Fix konstrukció keretében megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Nissan haszongépjármű esetén, visszavonásig. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 2,5%, típusa: fix kamatozású, devizanem: forint, önerő: minimum 22%, futamidő: 36 - 84 hó; konstrukció: zártvégű pénzügyi lízing, a finanszírozás minimum összege: 3 000 000 Ft. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljeskörű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja („Finanszírozó”). A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A Növekedési Hitelprogram Fix feltételeit a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmazza, ami elérhető a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf weboldalon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.