7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.   TEL.: +36 74 528 880

LEAF

MAGYARORSZÁG ÉS EURÓPA PIACVEZETŐ TISZTÁN ELEKTROMOS AUTÓJA*

* Forrás: AAA, a Nissan LEAF összesített forgalomba helyezése 2018-ban az EU-ban, Norvégiában, Svájcban és Izlandon. Új autó forgalombahelyezési adatok alapján 2013 óta minden évben.

Akár 270 km

A VÁROSI VEZETÉSHEZ

Akár 385 km

INGÁZÁS NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSSAL

A hatótávolságra vonatkozó adatok az EU jogszabályokkal összhangban végzett laboratóriumi tesztekből származnak, és a különböző típusú járművek összehasonlítására szolgálnak. Az információk nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Előfordulhat, hogy az adatok nem a valós vezetési körülmények között tapasztalható értékeket tükrözik. A hivatalos eredményeket az opcionális felszereltség, a karbantartás, a vezetési stílus, valamint egyéb nem műszaki tényezők, mint például az időjárási viszonyok befolyásolhatják. Az adatok meghatározása az új, könnyűgépjárművekre vonatkozó világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján történt.
Energiafogyasztás (Wh/km): vegyes 180-206; CO2-kibocsátás, vegyes (g/km): 0. Zéró CO2-kibocsátás vezetés közben.

 

 

 

SIMPLY AMAZING – MINDENNAP

Élvezze az azonnali gyorsítás izgalmát, és eljuthat bárhová anélkül, hogy meg kellene állnia benzinért. Tapasztalja meg a vezetés intelligensebb, biztonságosabb és egyszerűbb módját, ami több magabiztosságot kölcsönöz Önnek, és lelkesedéssel tölti el. Váltson az új Nissan LEAF-re, az utakon közlekedő legfejlettebb elektromos autóra.

 

E-PEDAL

ÉREZZE A TISZTA TELJESÍTMÉNY IZGALMÁT

Gyorsítás, fékezés és teljes megállás egyetlen pedállal. Igen! Az egyszerűen használható e-pedal nem csak az új Nissan LEAF életében meghatározó. Az Önében is. Egyszerű, szórakoztató és még teljesebb vezérlést biztosít.

PROPILOT

A SEGÍTSÉG, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

Aktiválja a Nissan ProPILOT rendszert, és az a sávon belül tartja az autót, gondoskodik a vakfoltokról, gyorsít, lassít, akár megállítja az autót a dugókban és egysávos utakon is.

PROPILOT PARK

TÖBBET LÁTHAT MAGA KÖRÜL

Felejtse el a parkolást, és hagyja, hogy a ProPILOT Park elvégezze Ön helyett az egészet. Nem kell használnia a kezét vagy a lábát, csak dőljön hátra, és élvezze a látványt. A parkolást csak néznie kell az új Nissan LEAF-ben.

 

VEZETÉS, AHOL MINDEN ELŐBBRE VISZ

KÉSZÍTSE FEL ÉRZÉKEIT ÚJ ÉLMÉNYEKRE

A Nissan Intelligent Mobility átalakítja a kapcsolatát az autójával. Képzeljen el egy olyan autót, amelynek csak egyetlen pedálja van a gyorsításhoz, a lassításhoz és a megálláshoz, tökéletesen parkol saját magától, és segít Önt megvédeni az Ön körül felbukkanó kockázatoktól. A Nissan Intelligent Mobility funkciók széles skálájával az új Nissan LEAF a normál vezetést szenzációs utazássá formálja.

MERÉSZEN ÚJ KÜLSŐ

FANTASZTIKUS FORMATERV

Megakadnak rajta a tekintetek a plüssel borított beltér kék díszítőelemeitől a lebegő tetőig, áramvonalas első részig és áttetsző kék V-motion hűtőmaszkig. Fedezze fel az új Nissan LEAF dinamikus új formavilágát.

HOGYAN TÖLTHETI FEL AZ ÚJ LEAF MODELLT?

Töltési módjainak széles választékával – a háztartási csatlakozótól a nyilvános gyorstöltőkig terjedően – a Nissan LEAF alkalmazkodik az Ön életmódjához, életritmusához és vezetési stílusához.

AZ ÚJ NISSAN LEAF ÖT CSILLAGOS BIZTONSÁGI ÉRTÉKELÉST KAPOTT

TELJESÍTMÉNY, AHOL A LEGJOBBAN SZÁMÍT

Az új Nissan LEAF a legmagasabb, öt csillagos értékelést kapta az Európai Új Autó Értékelő Programtól (Euro NCAP). 

Ez az eredmény az új Nissan LEAF új biztonsági funkcióinak köszönhető. Ezek közé tartozik a vezetéstámogató rendszer, amely olyan technológiákat használ, mint a kamera és a radar, hogy olyan előnyöket biztosítson, mint a gyalogosfelismerés. Ezek a technológiák a Nissan elismert ProPILOT rendszerének alapját képezik a biztonságosabb és magabiztosabb vezetés érdekében.  

AZ ELEKTROMOS AUTÓRA VÁLTÁS ELŐNYE

MEGTAKARÍTÁSOK ÉS ELŐNYÖK

Ha 100%-ban elektromos autóra vált, akkor búcsút mondhat a benzinnek, és üdvözölheti az adókedvezményeket, az ösztönzőket és alacsony karbantartást, illetve az új Nissan LEAF áráért egy valóban tágas családi autót is kap.

AZ ÚJ NISSAN LEAF HATÓTÁVBŐVÍTŐ KÉSZLETE

BÁRHOVÁ LENYŰGÖZŐ MÓDON JUTHAT EL

A feltöltés még soha nem volt ennyire gyors és egyszerű az új Nissan LEAF-fel, és az új nagy kapacitású akkumulátorcsomagjának köszönhetően egyetlen töltéssel még messzebbre juthat, mint valaha.

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ NYILVÁNOS TÖLTŐINFRASTRUKTÚRA

Még soha nem volt gyorsabb és egyszerűbb az új Nissan LEAF-jének feltöltése útközben. Már most is van több ezer CHAdeMO-gyorstöltőpont, 2-es szintű töltőállomás, és mindennap egyre többet építenek.

MILYEN FEJLETT BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁKAT KÍNÁL A NISSAN LEAF?

 

YOU+NISSAN AJÁNLAT

2% KEDVEZMÉNY HŰSÉGES NISSAN TULAJDONOSOKNAK*

Az akciós finanszírozási ajánlatunk maximum 60 hónapra vonatkozik, minimum 40% kezdőbefizetéssel, melyet magánszemélyek illetve cégek is igénybe vehetnek.
*A finanszírozási ajánlat a 2019.01.01 után megkötött szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 0%, kamat típusa: rögzített, devizanem: forint, önerő: minimum 40 %, futamidő 36 - 60 hó, THM: 0 %, konstrukció: nyílt-és zártvégű pénzügyi lízing. A feltüntetett a 85 999,-Ft havidíj a 11 250 000 Ft bruttó vételár, 6 750 000,-Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő esetén érvényes. A kezdőbefizetés összege az állami támogatás figyelembevételével került meghatározásra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés teljes futamidejére Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.